Zondag

Elke zondagnamiddag van 14u00 tot 17u00 zijn alle meisjes en jongens vanaf het 1e leerjaar welkom!

Uniform

   Tenzij het anders wordt aangegeven door de leiding, is het verplicht elke zondag het volledige uniform te dragen. Onze uniformen zijn niet voor niets zo knap! 

   Opmerking: Voor de beginnelingen onder ons is het nog niet verplicht. Gewone speelkledij volstaat.

   Het uniform bestaat uit:

   • Paarse Chiro T-shirt
   • Blauwe Chirotrui of blauw Chirohemd
   • Chirorok of Chiroshort
   • Bij warm weer mag je ook het Chirotopje dragen (niet verplicht)

    Het paarse T-shirt en de blauwe Chirotrui kan je kopen op onze Chiro. Een T-shirt kost €10, de truien €15 (-12 jaar) en €20 (+12 jaar). Vraag ernaar voor of na de Chiro.

    De uniformen (shorten, rokken, hemden, topjes ...) zijn verkrijgbaar in DE BANIER, Sint-Antoniusstraat 37, Turnhout. In de Banier kan je ook de afdelingsplaatjes, die je op je rok/broek/hemd kan naaien, kopen samen met vele andere leuke Chirospullen! https://www.debanier.be/

    Draag nooit je beste kleren voor de Chiro. De leiding is niet verantwoordelijk als goede kleren vuil of beschadigd worden.
    Draag ook steeds aangepaste kledij bij koud of regenweer!

    Indien het uniform van uw dochter/zoon te klein wordt, kan u dit laten weten aan iemand van de leiding. Wij proberen dan iemand te zoeken om het verder te verkopen. 

    We raden sterk aan de kledij te labelen of de naam van zoon -of dochterlief er in te schrijven! Zeker bij warm weer is dit aangeraden, aangezien de kinderen hun jas en/of trui sneller uitdoen en deze daarna niet meer terug kunnen vinden. 


    Drinken en eten op de Chiro

    Tijdens het vieruurtje houden we een drink -en/of eetpauze. Gedurende dit kwartiertje kan je op de Chiro een drankje kopen. We hebben enkele frisdranken en water. We werken hiervoor met drankkaarten. Eén drankkaart kost 10 euro en is goed voor tien drankjes. Zo hoef je niet elke zondag geld mee te nemen. Een koek of fruit dien je zelf van thuis mee te brengen. Het is niet toegestaan om tijdens de Chiro-uren nog iets te gaan kopen!

    TIP: Als je het flesje terugbrengt, krijg je een lekker snoepje als beloning :)

     

    Lidgeld

    Voor een jaar Chiroplezier vragen we 40 euro. Dit geld wordt voornamelijk gebruikt om de verzekering te betalen. We werken hiervoor het liefst met een overschrijving. 
    Indien meerdere kinderen van één gezin op de Chiro zitten, zal er een korting gelden. Zo blijft Chiro ook voor grote families betaalbaar!