Chirokamp Aalter

Datum: 
01/07/2020 (Hele dag) tot 10/07/2020 (Hele dag)

Hallo iedereen!

Ook in lockdown tikt de tijd verder en zijn we ondertussen bijna mei. Dit wil zeggen dat we nog maar twee maanden verwijderd zijn van hét hoogtepunt van ons Chirojaar, namelijk het Chirokamp!

Ongetwijfeld hebben jullie je al dezelfde vraag gesteld als ons: "Gaat het Chirokamp door dit jaar?". Wij hopen daar zo snel mogelijk een (positief) antwoord op te krijgen. Momenteel zal dit pas eind mei beslist worden, maar niks is zeker. Toch hebben we besloten niet bij de pakken te blijven zitten en de nodige voorbereidingen al te treffen. Daarom zijn vanaf vandaag de kampinschrijvingen geopend via deze link, dit tot en met zondag 17 mei! Zo krijgen wij toch al een beeld hoeveel leden we mogen verwachten en kunnen we ons nog beter voorbereiden!

UPDATE: inschrijvingen gesloten!

Het inschrijven is momenteel beperkt tot het inschrijven via de site. Voor de betaling zouden we graag willen wachten tot we 100% zeker zijn dat het kamp mag doorgaan. Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen en onze vingers kruisen dat we 1 juli mogen vertrekken richting Aalter!

Vele groetjes en tot snel!

De leidingsploeg